MARKES

Markes autosampler – fleksibel eller dedikeret?

Er der behov TD autosampling er der to muligheder:
For eksisterende UNITY-xr brugere kan en ULTRA-xr autosampler tilsluttes, alternativt kan den kombinerede termiske-desorber/autosampler, TD-100-xr tilføjes til ethvert gaschromatografisk system.

Uafhængig autosampler – ULTRA-xr

ULTRA-xr er autosampleren til UNITY-xr.

Op til 100 TD rør kan analyseres automatisk eller, hvis der tilføjes re-collection (ekstraudstyr), 50 rør. Hvis to autosamplere vælges til én UNITY, at systemet er i stand til kvantitativt at udføre re-collection fra 100 rør ad gangen. Re-collection er muligheden for at genanalysere de komponenter som blev fjernet via split linien.

Systemet er også i stand til automatisk tilsætning af intern standard.

Systemet kan endvidere kombineres med in-line prøveudtagning (Air Server 3 or 8), med 3 eller 8 kanaler. Systemerne kan dog ikke anvendes samtidigt, men ved installation vil vi sikre, at der vil være en smidig overgang fra én enhed til en anden.

Integreret autosampler – TD-100-xr

Ved behov for et dedikeret system til automatiseret termisk desorption, er den kombinerede enhed med TD og autosampler(TD-100-xr) i ét instrument det rette system.

Systemet har de samme egenskaber som Unity-Ultra kombinationen, og kan automatisk(options) tilføje intern standard til TD rør og/eller udføre automatiseret re-collection af de løbende prøver.

Systemet behøver ikke en injektor på GC siden, idet kuldefælden sikrer fokusering af selv de mindste komponenter.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular