AlphaMOS

Microwave sample treatment

Elektronisk sansning på højt niveau

Systemerne fra Alpha M.O.S. er højt specialiserede til karakterisering af duft, smag og visuelt udtryk.

Det består af en ”electronic nose”, en ”electronic tongue” samt en ”visual analyzer”, samt en meget stærk statistisk pakke som minimerer manuel kontrol samt QC.

Tilsammen er Alpha M.O.S.’ systemer enestående til elektronisk karakterisering af de sanseindtryk som karakteriserer enhver vare, det være sig fødevarer, kosmetiske, farmaceutiske produkter o.m.a.
AlphaSoft

AlphaSoft

AlphaSoft er Alpha M.O.S.’ fælles platform for alle systemerne. Dette minimerer indlæringen, og har meget stor betydning for den lette anvendelse af de indbyggede værktøjer, specielt den statistiske del af pakken, fra det ene system til det andet.

Ved denne type af udstyr er det selvfølgelig af stor betydning at teste analysens kvalitet, og den statistiske kvalitet, for brugeren.

Besøg vores kørende laboratorium

Vi har den elektroniske næse stående i vores demo-laboratorium, og vi kan få kørt prøvekørsler på såvel ”electronic tongue” samt ”visual analyzer” i hovedkvarteret i Toulouse.

Vi udfører derfor gerne testanalyser til en vurdering af såvel den rent analytiske del som den statistiske bearbejdning af resultaterne.

Visual analyzer (IRIS)

Visual analyzer (IRIS) Hvad kan den? IRIS er en kombination af et digitalt kamera med et billedbehandlingsprogram, der er udviklet med særligt henblik på at

Læs mere »

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular