- GERSTEL
- Agitator/Inkubator
- Automatiseret Liner Exchange (ALEX)
- Automatiseret Tube Exchange (ATEX)
- Centrifugering
- Cooled Injection System (CIS)
- Cryogenic Trapping System CTS
- Disposable Pipette Extraction DPX
- Dynamisk Headspace DHS
- Filtrering
- Gas sampling system (GSS)
- GRAPHPACK
- MAESTRO Software
- Membrane Assisted Solvent Extraction MASE
- Microwave
- MPS Robotic / Robotic Pro
- MPS Workstation, til GC- eller LC-uafhængig prøveforberedelse
- mVAP: Multi position evaporation station
- mVORX, multi vortex eller orbitalryster
- Olfactory Detection Port ODP
- On-line SPE til LC: SPExos
- Preparative Fraction Collector PFC
- Pyrolyse til TDU, GERSTEL PYRO
- quickMIX
- Selektiv 1D/2D-GC/MS
- Solid Phase Micro Extraction (SPME)
- Solvent Filling Station SFS
- Statisk headspace
- TDS Thermal Desorption System
- TDS-A Autosampler til TDS
- Termisk Desorption Unit TDU
- Termisk Extractor TE
- Tube Conditioner TC
- Tube Standards Preparation System TSPS
- Twister/Stir Bar Sorptive Extraction SBSE
- Ultralydsbad
- Vejning
- Agilent
- Leco
- SYFT
- Alpha M.O.S
- Markes
- Princippet bag termisk desorption
- Termisk desorber – Unity xr
- Markes TD autosampler
- Automatiseret canister analyse – CIA Advantage
- In-line air sampling – Air Server 3/8
- 24/7 overvågning med GC analyse – Series 2 TT24-7
- Micro-Chamber/Thermal Extractor
- TD tube conditioner, TC-20
- Sekventiel prøveudtagning af TD rør – MTS 32
- OI Analytical
- IonSense – DART
- BioChromato
- Peak Scientific
- IonBench
- VUV Analytics
- Referencer
Elektronisk tunge (ASTREE)
Er et tilsvarende smagsmodul, som ved hjælp af 7 væskesensorer giver en potentiometrisk udlæsning fra disse. Dette modul giver mulighed for at kvantificere klassiske begreber som sød, sur, salt, umami, men desuden også sensoriske begreber som: metallisk, stikkende, smagsforstærker osv. Systemet fås med to standard sæt af detektorer: til fødevarer samt til farmaceutisk brug.
Databehandling
Igen er den stærkeste del af systemet måske AlphaSoft softwaren som muliggør en kvantitativ og statistisk vurdering af måleresultatet med statistisk databehandling og chemometrisk analyse, og vil på sigt reducere nødvendigheden af et sensorisk panel.
Anvendelser.
ASTREE anvendes typisk som supplement for analyser og smagsvurderinger, oftest baseret på brug af sensorikpaneler.
Læs mere om systemet her, eller skriv til Jens Glastrup.
En analysekemikers perspektiv
Introduktion til Christian Nielsen Det er med stor glæde, at MSCi kan byde Christian Nielsen velkommen som vores nye salgschef. Han kommer fra Bjørn Thorsen
Elektronisk næse (HERACLES)
Hvad kan den?: HERACLES II er en gaskromatografi, dedikeret til opsamling og analyse af flygtige komponenter. Sammensætningen beskrives, og med statistiske metoder kan man f.eks.
Elektronisk tunge (ASTREE)
Elektronisk tunge (ASTREE) Er et tilsvarende smagsmodul, som ved hjælp af 7 væskesensorer giver en potentiometrisk udlæsning fra disse. Dette modul giver mulighed for at
Visual analyzer (IRIS)
Visual analyzer (IRIS) Hvad kan den? IRIS er en kombination af et digitalt kamera med et billedbehandlingsprogram, der er udviklet med særligt henblik på at
Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.
Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk
Eller ring til vores hovednummer
+45 44 53 93 66
You must be logged in to post a comment.