LECO

Leco massespektrometre

 

Leco’s massespektrometre er alle bygget med Time-Of-Flight (TOF) analysatorer. Dette giver mulighed for høje scan hastigheder, op til 500scans/sec, og de kan derfor anvendes til såvel almindelige GC systemer som to-dimensionel (GCxGC) GC analyse.

En TOF er en opgradering i forhold til en quadrupol. Hvad angår specifikationer er der ikke megen forskel, men TOF’er har en høj Scan rate over hele masseområdet, kan opsamle fra 200 – 500 komplette massespektre uden at tabe følsomhed. TOF’er arbejder derfor normalt i “full scan” hvilket er en fordel hvis der er mulighed/risiko for “unknowns” i de analyserede prøver.

Fælles for systemerne er ”Open source” ionkilden som i praksis har vist sig at kræve meget lidt vedligeholdelse, og som derfor gør massespektrometrene meget pålidelige i daglig drift. Vi har set systemer som har kørt >50.000 prøver mellem ionkilderens.

 

Software

Chromatof softwaren er fælles for styringen af alle systemerne, fra Pegasus BT til GCxGC-HRT systemet, på Riva møderne omtalt som ”The beautifully comprehensive software”.

Den er færdigudviklet, robust, dækker alle platforme og har alle redskaber til såvel forskning som rutineanalyse, herunder en meget stærk deconvolution algoritme. Der er derfor ingen ekstra indlæring ved at gå fra en type af system til et andet.

Specielt for GCxGC (comprehensive GC):
Leco’s totale integration af GCxGC-MS-Software er enestående. Der findes andre fabrikater som udfører samme type af analyse, men kombinationen af den høje scanningshastighed på TOF’en, det robuste system samt ikke mindst den robuste software, gør at vi finder at Leco’s systemer er klart det bedste på markedet.

Leco’s systemer fås som Leco Pegasus BT (Low res) og til Leco Pegasus HRT (High res)

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på  info@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular