LECO

Leco massespektrometre

Leco’s massespektrometre er alle bygget med Time-Of-Flight (TOF) analysatorer.

Dette giver mulighed for høje scan hastigheder, og de kan derfor anvendes til såvel almindelige GC systemer som to-dimensionel (GCxGC) GC analyse. 

Fælles for alle systemerne er ”Open source” ionkilden som i praksis har vist sig at kræve meget lidt vedligeholdelse, og som derfor gør massespektrometrene meget pålidelige i daglig drift. 

Da der er tale om TOF analysatorer køres der typisk i ”full scan” mode uden tab af følsomhed.

Alle Leco’s systemer leveres med Agilent GC, for at opnå den bedste driftssikkerhed samt den største analytiske alsidighed.

Software

Chromatof softwaren er fælles for styringen af alle systemerne, fra Pegasus BT til GCxGC-HRT systemet, på Riva møderne omtalt som ”The beautifully comprehensive software”.

Den er færdigudviklet, robust, dækker alle platforme og har alle redskaber til såvel forskning som rutineanalyse, herunder en meget stærk deconvolution algoritme.

Der er derfor ingen ekstra indlæring ved at gå fra en type af system til et andet.
Specielt for GCxGC (comprehensive GC)

Leco’s totale integration af GCxGC-MS-Software er enestående. Der findes andre fabrikater som udfører samme type af analyse, men kombinationen af den høje scanningshastighed på TOF’en, det robuste system samt ikke mindst den robuste software, gør at vi finder at Leco’s systemer er klart det bedste på markedet.

Leco’s GCxGC systemer fås til Leco Pegasus HT-C og til Leco Pegasus HRT

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular