Agilent - den sikre løsning.

Som standard leverer vi Agilent GC- og GC/MS-systemer til alle vores løsninger,  – også når der er tale om udstyr kombineret med GERSTEL, Markes, OI eller andre.

Med GERSTEL Maestro er softwarepakken samlet, da denne integrerer 100% i MassHunter, OpenLab (eller ChemStation).

Med Markes TD eller med OI detektorer vil en dedikeret, men ukompliceret software køre parallelt med Agilents software.

Sikkerhed

Agilent leverer det bredeste udvalg af modulære GC- og GC/MS-systemer og support i branchen. Deres systemer er velkendte for at være robuste og pålidelige og for at have en lang levetid, og laangt de fleste GC(/MS) systemer ude på laboratorierne er da også fra Agilent

Med Agilent systemer sikres der endvidere kompatibilitet, nu og fremover. Efter produktionsslut for en GC- eller MS-serie (for eksempel fra 6890 til 7890 GC-serien), garanterer Agilent typisk levering af reservedele til serien i 10 år. Endvidere har vi ofte reservedele på hylderne til ældre instrumenter.

Med Agilent instrumentering kan man altid have tillid til at de analytiske rutiner vil blive opfyldt, til kvalitetsresultater, til tidsbesparelse samt til kontinuitet.

Alsidighed

Vi sælger, supporterer og servicerer det komplette sortiment af Agilent 8890 GC- og GC/MS-udstyr, inkl. 7000/7010 MS/MS samt 7250 qTOF systemerne.

Vi kan levere, supportere og servicere systemer med enhver kombination af splittere, Deans switch, backflush-systemer eller LTM-kolonner, der naturligvis styres 100% fra MassHunter- eller OpenLab-softwaren.

Vi kan derfor understøtte jeres komplette system, uanset hvilken kombination af instrumenter, i har valgt.

msc-hvor-where

MSCi – Value Added Reseller – VAR

Hvorfor MSCi

MSCi er Agilent Value Added Reseller(VAR), og er dermed officiel Agilent forhandler af specielle løsninger.

“Added value” i en instrumentløsning kan fx være inkludering af hardware fra GERSTEL, OI eller Markes.

Der kan også være tale om en lejeaftale, applikations-, uddannelses- og konsulentsupport som i særlig grad er knyttet til det enkelte instrument.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular