LECO

Leco Pegasus HRT

 Pegasus GC-HRT – den højtopløselige MS:

Ikke ligefrem en bordmodel, men “size matters”. Pegasus HRT er også en TOF og har et flyvetidsrør på 20m (eller 40, hvilket giver bedre resolution), dette er opnået via en såkaldt “folded flight path”, hvilket igen gør at hele analysatoren er – relativt – kompakt.
På grund af den lange flight path opnår systemet en resolution på op til 50.000, men kan stadig opretholde en arbejdsfrekvens på 200Hz.
HRT kan også leveres med en “Multi Mode Source”, en ionkilde som har både EI og CI indbygget, der skal altså ikke skiftes ionkilde ved overgangen fra EI til CI.

Dette er instrumentet for krævende, non-target GC analyser, hvor kombinationen af gode EI (eller CI) spektre samt nøjagtig masseangivelse er nødvendige værktøjer til identifikation af ukendte komponenter i kromatogrammet. Det hjælper dog ikke meget hvis der er tale om isomere, men her kommer GCxGC ind i billedet, se nedenfor.

GCxGC

På grund af den høje scanningshastighed og det robuste pumpesystem er Pegasus GC-HRT også særdeles velegnet til GCxGC analyse. High res instrumenter er enestående når der er forskel i molekylvægten, men når der er tale om isomere (f. ex. petrokemi, eller terpener, eller bare rigtig komplicerede blandinger) kan dette ikke stå alene. Her kommer GCxGC ind i billedet.

Ved GCxGC er de enkelte toppe betydeligt skarpere end ved almindelig GC analyse. Helt skarpe toppe på ned til 35msec kan kun forventes med 5-6 scans over toppen (med 200Hz arbejdsfrekvens), og toppe i 35 – 50msec intervallet kan derfor forventes kvantiseret mindre præcist. Til gengæld er kombinationen af GCxGC samt et højopløseligt MS en aldeles unik kombination i identifikationen af ukendte. Igen er det afgørende, at softwaren kan håndtere disse data, samt at denne er robust, logisk konstrueret, og virker hver gang. Det gør ChromaTOF.

 

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular