LECO

Microwave sample treatment

 Pegasus GC-HRT – den højtopløselige MS:

Den højtopløselige TOF, med en ”folded flight path” på 20 eller 40 m, en resolution på op til 50.000. Dette er instrumentet for krævende, non-target GC analyser, hvor kombinationen af gode EI spektre samt nøjagtig masseangivelse er nødvendige værktøjer til identifikation af ukendte komponenter i kromatogrammet.

GCxGC

På grund af den høje scanningshastighed og det robuste pumpesystem er Pegasus GC-HRT også særdeles velegnet til GCxGC analyse. Ved GCxGC er de enkelte toppe betydeligt skarpere end ved almindelig GC analyse. 

Systemet har på grund af den lange flight path ”kun” en scanningshastighed på op til 200 spektre/sec, og det er derfor nødvendigt med et mindre kompromis hvad angår antallet af scans pr top. 

Helt skarpe toppe på ned til 35msec kan kun forventes med 5-6 scans over toppen, og toppe i 35 – 50msec intervallet kan derfor forventes kvantiseret mindre præcist. Til gengæld er kombinationen af comprehensive GC samt et højopløseligt MS en aldeles unik kombination i identifikationen af ukendte. Igen er det afgørende, at softwaren kan håndtere disse data, samt at denne er robust, logisk konstrueret, og virker hver gang. Det gør ChromaTOF.

Læs mere om systemet her, eller skriv til Jens Glastrup.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular