Gerstel logo

Solid Phase Micro Extraction (SPME)

Solid Phase Micro Extraction (SPME) er en alsidig teknik til ekstraktion/opkoncentrering af VOC’er og SVOC’er kombineret med GC/MS. Unikt for adsorptionteknikker til GC er SPME velegnet til både små og store molekyler, og absorption kan finde sted både i headspace eller i væskeprøver.

GERSTEL SPME er optimeret til ydeevne og kapacitet i alle trin af SPME-processen.

MSCi sell and service Gerstel products - Solid Phase Micro Extraction SPME

Ekstraktion

GERSTEL’s Agitator kan leveres med magnetomrøring, hvilket forøger ekstraktionseffektiviteten. Desuden mindskes den mekaniske belastning og levetiden af fiberen forlænges. PrepAhead funktionen giver mulighed for prøveforberedelse mens den foregående prøve bliver analyseret. GERSTEL’s MultiPurpose Sampler (MPS) kan desuden leveres med kølede trays for forbedret opbevaring af prøverne før analyse.

Desorption:

Den afkølede CIS injektor er særdeles velegnet til SPME-analyse. Med linere på ned til 1,0mm i indvendig diameter sikres den bedst mulige prøveoverførsel til GC og smallest mulige toppe, selv af de helt små komponenter. Det patenterede Septum-Less Head (SLH) reducerer den mekaniske belastning på SPME-fiberen, fjerner septum-coring og baggrundstoppe herfra elimineres. Mulighed for programmeret opvarmning hjælper til at sikre, at analytter overføres til kolonnen uden termisk nedbrydning.

Effektiv og integreret software:

MAESTRO understøtter alle MPS teknikker, herunder SPME. PrepAhead funktionen optimerer produktiviteten: Prøverne tilberedes just-in-time i forbindelse med kørslen af de foregående prøver hvilket sikrer bedst mulig udnyttelse systemet og der kan indsættes prioriterede prøver uden at standse sekvensen. 

MAESTRO kan betjenes uafhængigt eller integreres 100% med Agilent Technologies ChemStation/MassHunter. Én metode og sekvens-tabel styrer hele systemet.

On-Fiber Derivatisering:

Med Maestro og MPS, kan et derivatiseringsreagens tilsættes til SPME-nålen før eller efter reaktionen. Dette er en meget brugt funktion ved analysen af små aldehyder (oximdannelse med PFBHA), men kan anvendes til alle reagenser, der reagerer hurtigt i gasfase, f.eks MSTFA eller diazomethan. Disse funktioner til-/fravælges med et museklik i MAESTRO-softwaren.

Konditionering:

Automatiseret konditionering i en MPS bake-out station sikrer, at fiberen altid er ren og klar til den næste prøve. En godt konditioneret SPME fiber giver de bedst mulige analyseresultater med minimal RSD.

MSCi Supports Gerstel Maestro Software

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular