Gerstel logo

GERSTEL autosampler- og prøveforberedelses-udstyr

GERSTEL har gennem snart 50 år lavet robust og avanceret udstyr til kemiske analyser, herunder særligt til gaschromatografi og væskechromatografi.

Automatisering til GC og LC

Blandt GERSTELs produkter finder du udstyr til automatiseret prøveforberedelse, til GC- og LC-prøveinjektion, og til andet automatiseret analysearbejde.

GERSTEL-udstyret er typisk modulopbygget, hvilket giver særdeles gode muligheder for udvidelse og tilpasning af udstyret til de specifikke behov.

MSCi - GERSTEL automation
MSCi Supports Gerstel Maestro Software

Maestro software - fuldt integrerbart

Alt GERSTEL-udstyr styres fra GERSTELS egen Maestro-software.

Uanset om man arbejder med en simpel autosampler eller med avanceret automatiseret prøveforberedelse med derivatisering, vejning og centrifugering, er det præcist den samme software der styrer alle GERSTEL-funktionerne.

GERSTEL-instrumentering kan monteres og fungere sammen med stort set alle leverandørers chromatografiske udstyr.

Sammen med udstyr fra Agilent kan GERSTELs Maestro-programmel desuden integreres 100% i ChemStation-, OpenLab- og MassHunter-programmerne.

Kvalitet og traditioner

GERSTEL-produkterne bliver produceret i Mülheim an der Ruhr i Tyskland.

Hele processen fra idé, over produktudvikling, til produktion af hardware og software finder sted in-house i en familie-ejet tysk virksomhed med stærke rødder i produktkvalitet og med stolte håndværkstraditioner.

GERSTEL. Quality from Germany

Produkter

I er velkomne til at kontakte os for yderligere informationer om GERSTELs produkter og vi hjælper jer gerne at finde den rette kombination.

GERSTEL MPS Robotic konceptet

Den overordnede idé i GERSTEL konceptet er automatisering af klassiske forberedelses- og injektionsteknikker til GC og LC-analyse.

Ved mange anvendelser gøres dette ved at kombinere en konventionel autosampler MPS Robotic med GERSTEL CIS 4 injektor og/eller GERSTEL termiske desorber(TDU) og binde det sammen med GERSTEL’s Maestro software. Systemet overgår derfor også fra en funktion som klassisk autosampler til egentlige robotfunktioner.

GERSTEL MPS MultiPurpose Sampler
GERSTEL TDU

Automatisk prøveforberedelse

Næsten alle typer af præ-kromatografisk forberedelse af prøven kan automatiseres, fra centrifugering, filtrering, sonikering, solvent faseadskillelser, SPE, tilsætning af intern standard, termisk desorption eller large-volume injektions til ”heart-cutting” af analyser for yderligere detaljeret analyse af virkelig komplicerede matricer.

 

 

Vi leverer komplette løsninger

Vi leverer udstyret, og monterer. Vi opsætter den komplette derivatiserings- / oprensningssekvens for jer i Maestro. Vi instruerer jer i brugen af software samt hardware. Desuden er vi selvfølgelig behjælpelige med efteruddannelse / brush-up på brugen af softwaren.

GERSTEL GCMS MPS ALEX

1D/2D GC

Indførsel af GERSTEL teknologi sker derfor ikke kun på robot-siden, men kan også håndtere heart-cutting/selektiv 1D/2D GC kromatografi. Kombinationen af alle moduler er strengt modulopbygget, og anvendelsen og kombinationen af disse er helt op til brugeren. Alt styres fra GERSTEL Maestro, som ved brug sammen med Agilent er 100% integreret med MassHunter.

Slutresultatet er i alle tilfælde god kromatografi med den bedst mulige forberedelse af den enkelte prøve, oftest kombineret med bedre statistiske data idet automatiseringen betyder mindre risiko for fejl.

Mindsket ressourceforbrug - øget sikkerhed og produktivitet

Investeringen i automatisering vil medføre et fald i brug af resourser, så som prøvemængde, brug af solventer og kemikalier samt andet laboratorieudstyr.

Slut med EGA. Med MPS’en til at lave det “trælse” arbejde, kan medarbejdernes tid bruges på de mere spændende dele af processen.

GERSTEL Twister vials
GERSTEL GCMS MPS ALEX

Nyeste version

Den nyeste version af MPS systemet (Robotic produktlinien) indeholder en mulighed for automatisk udbytning af injektionshoveder, således at man har mulighed for at inkludere for eksempel liq. injection, SPME, Sample prep i samme sekvens, og undervejs udskifte injektionshovedet. Ved højkapacitetssystemer vil vi dog stadig anbefale to injektionshoveder da der spares en smule tid undervejs.

 

Tilbud

Når vi fremsender et tilbud på et system, vil dette altid indeholde alle de komponenter som er nødvendige for en given applikation. Vi forsøger desuden også at sikre opgraderingsmuligheder af systemet, inden for rimelighedens rammer.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular