Gerstel logo

GRAPHPACK

GERSTEL’s GRAPHPACK teknologi er designet til lækagefri, low-dead-volume og inaktive samlinger til GC. Den samme teknologi bruges på injektor- og detektorsiden samt til multi-column splitting.

GRAPHPACK fittings findes til næsten alle GC inlets og detektorer, det vil derfor være muligt at standardisere alle ferruler på alle GC-typer i et laboratorium.

Den centrale del af teknologien er ferrulen som består af en metalkappe med en cylindrisk grafitkerne. Ferrulen er gennemboret med et præcisionshul, som matcher kolonnens udvendige diameter.

Ferrulen er desuden selvcentrerende hvilket er specielt vigtigt ved nogle typer af inlets samt ved montering af dobbeltkolonner. 

Ferrulen og -modhold er konstrueret til et særdeles lille dødvolumen. Et metal-jacket-design udvirker, at grafitferrulen også kan anvendes på MS siden af systemet uden forøgelse af N2/O2 baggrunden, i modsætning til almindelige grafitferruler.

GRAPHPACK 2M:

Til hurtig og økonomisk tilslutning af kapillærkolonner til GC inlets og detektorer.

GRAPHPACK 3D/2:

Til hurtig, pålidelig og low-dead-volume samling af to eller flere kolonner med samme eller forskellig udvendig diameter, eller af forskellige materialer.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular