Agilent 7250 - hvis du vil vide alt om de fundne komponenter.

Den ultimative MS

Hvis der er behov for den ultimative MS til GC analyser er Agilent 7250 Q-TOF det rigtige valg. Systemet er et klassisk MSMS-instrument med en kollisionscelle efter den første quadrupolanalysator. Herefter følger en time-of-flight enhed (TOF) med mulighed for nøjagtig massebestemmelse.

Systemet kan levere fulde EI-massespektre i det lave picogram område, men nu med nøjagtig massebestemmelse. Herudover er der mulighed for at arbejde med MSMS, fragmentanalyse og strukturopklaring baseret på de nøjagtige massebestemmelser. Den nyeste version er også blevet udstyret med Agilents High Efficiency Source (HES) ionkilden med low-energy ionisering uden tab af effektivitet. Dette betyder at CI er, næsten, overflødiggjort, idet den lave ioniseringsenergi favoriserer dannelsen af molekylarioner fremfor fragmentering af molekylet.

Systemet kan levere fulde EI-massespektre i det lave picogram område, men nu med nøjagtig massebestemmelse. Herudover er der mulighed for at arbejde med MSMS, fragmentanalyse og strukturopklaring baseret på de nøjagtige massebestemmelser.

Den nyeste version er nu blevet udstyret med Agilents High Efficiency Source (HES) ionkilden med low-energy ionisering uden tab af effektivitet. Dette betyder at CI nu er overflødiggjort, idet den lave ioniseringsenergi favoriserer dannelsen af molekylarioner fremfor fragmentering af molekylet.

7250 Q-TOF er et unikt instrument for det krævende laboratorium, som giver analytikeren muligheden for såvel klassisk GCMS-analyse, højfølsom Q-TOF analyse, og strukturopklaring baseret på nøjagtige massebestemmelser på fragmenterne.

Kombination med GERSTEL MPS Robotic platformen.

Vi anbefaler kraftigt at en investering i en Q-TOF kombineres med en GERSTEL MPS Robotic. Q-TOF instrumentets høje performance kommer virkelig til sin ret, når det kombineres med de alsidige prøveforberedelsesmuligheder, som MPS’en kan levere.

Almindelig væskeinjektion, headspace, SPME og automatiseret Dynamisk Headspace, samt termisk desorption af flydende såvel som faste matricer kombinerer en alsidig prøveforberedelse med Q-TOF’ens brede anvendelighed.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular