Print Friendly, PDF & Email
MSC afholder løbende seminarer omhandlende forskellige analytisk-kemiske emner. Disse vil ofte involvere eksempler på anvendelse af GERSTEL-udstyr til løsning af analysemæssige problemer. denne side indeholder beskrivelse af et enkelt seminar
GCMS MassHunter og workflows ved databehandling

Oversigt over seminar

Velkommen til denne seminardag, der omhandler brugen af Agilent MassHunter-programmet til GCMS-databehandling.
Seminaret arrangeres i samarbejde med ARLA og hos ARLA Foods Innovation i Aarhus. ARLA stiller lokaler til rådighed og sørger for forplejning på seminardagen.

Emneoversigt

På seminaret ser vi på forskellige workflows, eksempelvis hvordan man kommer fra toppe i totalionchromatogrammet fra en oversigtsscreening til en liste over identificerede forbindelser.

  • Fra totalionchromatogram til liste over identificerede stoffer.
  • Deconvolution - hvad er det, og hvordan kan det bygges ind i det "almindelige" workflow for identifikation af indholdsstoffer?
  • Rapporter i MassHunter: Exceltemplates og tilretning af rapporter.

Forudsætninger

Grundlæggende kendskab til MassHunter vil være en fordel. Men man behøver ikke at være erfaren MassHunter-bruger for at få noget ud af dagen!

Udstyr og software

GCMS MassHunter-programmel version 7.x, 8.x og 10.x

Undervisere

Matyas Ripszam (Hold musen over for at se yderligere info)

Priser

Ingen pris fundet.

Kursustilmelding

Dato for afholdelse af dette kursus er endnu ikke fastlagt. Reserver en plads når næste dato fastsættes eller kontakt os evt., hvis du ønsker yderligere information.