MARKES

Termisk desorption til ethvert behov.

UNITY Manuel termisk desorber grundstammen i Markes produkter.

UNITY-xr er markedets førende termiske desorber til samtidig analyse af VOC’er, SVOC’er og termisk labile forbindelser opsamlet på TD rør.

I modsætning til andre termiske desorbere, kan UNITY kvantitativt genopsamle den ”splittede” del af prøven til gen-analyse eller opbevaring, hvilket forøger den analytiske sikkerhed.

Unity har også en elektrisk afkølet kuldefælde på ”focusing trap”, som køler til -30°C, flydende N2 er derfor ikke nødvendig.

Nem tilslutning til alle GC mærker.

Unity kan tilsluttes alle typer af GC, den elektroniske version administreres fra egen software.

Carrier i Unity kobles direkte til GC pneumatikken, til styring af den lineære gashastighed på kolonnen.

På grund af den hurtige opvarmning af ”Focusing trap” bruger Unity ikke en injektor til sammenkoblingen med GC systemet. Kolonne (eller forkolonne) er monteret direkte til Unity via en heated transfer line.

Total fleksibilitet.

Unity-xr kan enten anvendes som den fleksible basisenhed for alle de analytiske muligheder med Markesudstyr. Alternativt kan den fås integreret med autosampler (TD100-xr), hvorved noget af fleksibiliteten går tabt, men at systemet er dedikeret til automatiseret TD analyse.

Markes har endvidere to forskellige tørringsmuligheder ved analysen: Nation til fugtig luft med upolære komponenter, Kori til tørring i forbindelse med polære komponenter.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os gerne på ordrer@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular