Kurser i MassHunter (GCMS og LCMS)

FacebooklinkedinFacebooklinkedin
FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Nye Masshunter-kurser

Agilent leverer nu alt GCMS-udstyr med MassHunter som softwareplatform, og på LCMS-siden er MassHunter fortsat at finde på alle high-end systemer. Der vil altså fremover være betydeligt fokus på Masshunter-programmet til både dataopsamling og dataanalyse på alt Agilent-udstyr der involverer massespektrometre.

Vi har gennemgået vores samling af GCMS-relaterede kurser og kan præsentere 4 nye kurser, der alle har MassHunter som omdrejningspunkt:

GCMS MassHunter 1 er vores introduktionskursus til MassHunter databehandling. Kurset indeholder en oversigt over MassHunter-programmet, og en konkret gennemgang og træning i grundlæggende dele af såvel kvalitativ som kvantitativ databehandling med MassHunter.

Databehandling med MassHunter er opdelt i to forskellige hovedprogrammer, “QUAL” og “QUANT” – de to er temmeligt forskellige, og vi har ment, at det vil være en fordel at behandle de videregående aspekter på separate kurser.

GCMS MassHunter 2A omhandler videregående databehandling med “MassHunter QUAL”, altså programmet til kvalitativ databehandling.

GCMS MassHunter 2B omhandler videregående databehandling med “MassHunter QUANT”, altså programmet til kvantitativ databehandling.

MassHunter dataopsamling vil af de fleste ikke opleves som nogen stor ændring fra GCMS ChemStation. Brugergrænsefladen er nærmest identisk med ChemStation, og det giver derfor god mening at kurset “GCMS brugerkursus” er et praktisk GCMS anvendelseskursus som fokuserer på brug af udstyr med anvendelse af såvel MassHunter som GCMS ChemStation til dataopsamling. Vi har i vort undervisningslaboratorium kørende GCMS-udstyr styret af både MassHunter og GCMS ChemStation, og vi kan således demonstrere ligheder og (de små) forskelle.

Skulle du være i tvivl om, hvilket kursus, der er det rigtige for dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte enten Tore Vulpius (tore@msconsult.dk) eller Rasmus B. Hansen (rasmus@msconsult.dk).

MPS-CF200-1gerstel_logo_small2_c_Agilent_ChPart [Converted]

Del på facebook
Del på linkedin