Nyt om vores GCMS-kurser

FacebooklinkedinFacebooklinkedin
FacebooklinkedinFacebooklinkedin

Nye GCMS-kurser

Vi har foretaget en gennemgribende renovering af vores GCMS-kursusudbud, og som en del af dette kan vi præsentere 4 nye kurser, der alle omhandler MassHunter (se også vores nyhedsindlæg om MassHunter-kurserne alene her):

GCMS brugerkursus

GCMS MassHunter 1: introduktion til MassHunter

GCMS MassHunter 2A: videregående kvalitativ databehandling

GCMS MassHunter 2B: videregående kvantitativ databehandling

GCMS-brugerkursus” indeholder en kort introduktion til GCMS, en gennemgang af selve instrumentet (primært Agilent 7890/5977) og en gennemgang af dataopsamling, metodeopbygning og -optimering med såvel Masshunter som GCMS ChemStation (forskellen på dataopsamlingssiden er så lille, at vi har valgt at lægge dette i et fælles kursus).

Vi har valgt at rydde lidt op de kurser, der tidligere omhandlede GCMS ChemStation. Som nævnt ovenfor er den praktiske dataopsamling med GCMS ChemStation dækket i kurset “GCMS-brugerkursus“. Vi har samlet databehandling med GCMS ChemStation i et enkelt nyt kursus: “GCMS ChemStation“.

Vore kurser “GCMS fejlsøgning“, “GCMS vedligeholdelse“, “Videregående GCMS“, “Introduktion til massespektrometri“, og “Introduktion til LCMS” kører videre som hidtil.

Skulle du være i tvivl om, hvilket kursus, der er det rigtige for dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte enten Tore Vulpius (tore@msconsult.dk) eller Rasmus B. Hansen (rasmus@msconsult.dk).

MPS-CF200-1gerstel_logo_small2_c_Agilent_ChPart [Converted]

Del på facebook
Del på linkedin