Kurser og seminarer

Kurser i Chromatografi

Hos MSC har vi nu i snart 20 år arbejdet med undervisning indenfor analytisk kemi med særligt fokus på chromatografi og massespektrometri.

MSC afholder såvel generelle som instrumentspecifikke (GERSTEL og Agilent Technologies) kurser i chromatografi og massespektrometri (GC, GCMS, HPLC, LCMS) samt generelle kurser i organisk kemi og analytisk kemisk databehandling. 

Vi har vort eget undervisnings- og demolaboratorium med kørende instrumenter til anvendelse på kurserne. Vores kursuslokale har IT-faciliteter, så deltagerne kan arbejde med eksempler og data. 

 

Kurser i Biotek

MSC afholder en lang række kurser, som omhandler biotek-relaterede emner.
Vore undervisere er højtuddannede og ofte højt profilerede indenfor deres felt, og vi er stolte af vores netværk af eksterne undervisere!

Kurserne henvender sig især til laboranter og bioanalytikere i såvel den private sektor som indenfor offentlige institutioner og hospitaler.

Akademikere, der skal til at arbejde med fagområder grænsende til deres eget kerneområde eller som blot ønsker at opdatere sig, vil dog ofte kunne drage god nytte af kurserne.

 

Seminarer og workshops

MSC og MSCi afholder med jævne mellemrum seminarer og workshops – ofte i samarbejde med andre virksomheder.

 

Tilrettede kurser

En del af MSC´s kursusvirksomhed ligger på kurser, som er specielt tilrettet den enkelte virksomheds behov.

 

Hent hele vores kursuskatalog

Få oversigt over vores standardkurser indenfor chromatografi og biotek samlet i en PDF-fil.

  • Kursusafholdelse

Vi afholder normalt kurser i vores egne kursuslokaler i Skovlunde, hvor vi selvfølgelig står for fuld forplejning i løbet af dagen.

Har du og dine kolleger ønske om at kurset afholdes hos jer, kan det også lade sig gøre.

Ønsker til særlige kurser med tilpasset indhold modtages gerne. Vi vil altid forsøge på at sammensætte sådanne kurser efter bedste evne.