OI_Analytical_Xylem

Fuldautomatiseret svovlanalyse

OI Analytical’s S-PRO 3200 er et fuldstændig automatiseret system  til analyse af svovlforbindelser i gasser samt i LPG streams. Systemet er baseret på en Agilent 7890® GC i hvilken den totale flow-path er Sulfinert™ behandlet og hvor detektoren er OI’s PFPD. Systemet er i dag det bedst opnåelige inden for svovlanalyse, og giver mulighed for analyse af svovlforbindelser (incl. H2S) ned til det lave ppb niveau.

EPC flowstyring samt udvidet linearitet

Systemet muliggør automatiseret påsætning af prøver, kalibreringer samt QA/QC via en integreret gasventil, og en ligeledes integreret permeation-oven muliggør præcis tilførsel af en enkelt eller flere, eller QC, standarder. På grund af PFPD’ens equimolære respons, er en enkelt kalibreringsstandard normalt tilstrækkeligt. Alle flow’s er EPC styret.

PFPD’en har en linearitet ~103, og herudover er der i systemet inkorporeret en ”OI Volatiles Interface” hvilket giver mulighed for splitless eller split injektion på op til 1:150. Det totale system har derfor et lineært interval på ~105.

På grund af Agilent platformen kan der let monteres andre detektorer, så som PID, ELCD eller XSD, eller tandem detektorer, og på grund af Sulfinert™ behandlingen af flowvejen vil selv meget vanskelige komponenter kunne analyseres på dette system.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt evt Jens Glastrup på  jens@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular