OI_Analytical_Xylem

Fuldautomatiseret fluoranalyse (FBA)

Fluorerede biprodukter er uundgåelige i alkylat process streams idet de anvendes som katalysatorer ved C3 – C5 omdannelsen til motorbrændstof. Imidlertid er det vigtigt at de fjernes igen, idet forhøjede koncentrationer forårsager korrosion og/eller forgiftning af katalysatorer senere i processen. Dette kan medføre særdeles dyre reparationer og nedetid. OI’s Fluorinated By-products Analyser (FBA) udfører denne analyse på 2 – 3 minutter, detektionen er baseret på OI’s ELCD detektor.

Analyseren fås i to versioner, en on-line og en til laboratoriebrug

On-line FBA:

Denne version kan installeres on-line ved procesanlægget og producerer resultater hver 2 – 3 minutter. Den er certificeret til at opfylde den amerikanske Class I Division II norm.

Download brochure

Off-line FBA:

Off-line versionen er baseret på en ombygget Agilent 7890®, med en integreret sampling valve samt OI’s ELCD detektor

Download brochure

Fælles for begge analyzere er ELCD detektoren, som i denne opsætning kan kvantificere i intervallet fra 50ppb til 100ppm.

Vi sikrer selvfølgelig at der ved installationen sker en fuldstændig indføring i systemets anvendelse, og vi kan ligeledes tilbyde ekstra kurser i anvendelsen af systemet. Ligeledes har vi mulighed for at tilbyde forskellige niveauer af PM eftersyn.

Du er velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Kontakt evt Jens Glastrup på  jens@msconsult.dk

Eller ring til vores hovednummer

 +45 44 53 93 66

Kontaktformular