FacebooklinkedinFacebooklinkedin
FacebooklinkedinFacebooklinkedin
Print Friendly, PDF & Email

 

lommeregner

udbyttebereging

Kursus i kemiske beregninger

Det er vigtigt at være fortrolig med at arbejde med de talstørrelser og begreber, man typisk møder i et analytisk laboratorium. Resultater rapporteres ofte automatisk, men der kan være brug for at eftervise disse beregninger, ikke mindst for forståelsens skyld. I analytisk kemi regner man stort set altid med tal og enheder samtidigt – og det er ikke altid let!

På kurset ser vi på en række eksempler, som illustrerer nogle af de udfordringer, man kan møde i et analytisk kemisk laboratorium. Det kan være beregninger i forbindelse med kalibreringer, eller blot simple omregninger mellem forskellige enheder. Beregningseksemplerne gennemregnes og gennemgås grundigt.

 

Woman writing mathematical equations on whiteboard, close-up

Hvorfor lige et kursus i kemiske beregninger?

De, der arbejder i et laboratorium, kan jo godt lide at regne, eller? Måske er der usikkerhed omkring enheder, eller måske er der bare nogle af tingene, der er vanskelige at forstå? På kurset her er der ingen dumme spørgsmål. Vi er oftest få på holdet, og der er masser af tid til at tale om det, der volder vanskeligheder 🙂

 

Praktiske oplysninger om kurset

Vi afholder kurset i vore lokaler i Skovlunde.
Der er fuld forplejning inkluderet i kursusgebyret (morgenmad, frokost, og kaffe/te/kage).

 
Tilmelding  og kursusbeskrivelse 

 
Du er også velkommen til at kontakte mig på denne mailadresse, eller på telefon 40630365, hvis du vil vide mere om kurset.

Tore Vulpius

MSC ApS

excel_snapshot