Fuldautomatiseret fluoranalyse (FBA)

Print Friendly, PDF & Email

Fluorerede biprodukter er uundgåelige i alkylat process streams idet de anvendes som katalysatorer ved C3 – C5 omdannelsen til motorbrændstof. Imidlertid er det vigtigt at de fjernes igen, idet forhøjede koncentrationer forårsager korrosion og/eller forgiftning af katalysatorer senere i processen. Dette kan medføre særdeles dyre reparationer og nedetid. OI’s Fluorinated By-products Analyser (FBA) udfører denne analyse på 2 – 3 minutter, detektionen er baseret på OI’s ELCD detektor.

Analyseren fås i to versioner, en on-line og en til laboratoriebrug

On-line FBA:

Denne version kan installeres on-line ved procesanlægget og producerer resultater hver 2 – 3 minutter. Den er certificeret til at opfylde den amerikanske Class I Division II norm.

Download brochure

Off-line FBA:

Off-line versionen er baseret på en ombygget Agilent 7890®, med en integreret sampling valve samt OI’s ELCD detektor

Download brochure

Fælles for begge analyzere er ELCD detektoren, som i denne opsætning kan kvantificere i intervallet fra 50ppb til 100ppm.

Vi sikrer selvfølgelig at der ved installationen sker en fuldstændig indføring i systemets anvendelse, og vi kan ligeledes tilbyde ekstra kurser i anvendelsen af systemet. Ligeledes har vi mulighed for at tilbyde forskellige niveauer af PM eftersyn.

instFBA5320-400x300