Markes

Print Friendly, PDF & Email

Markes – førende i termisk desorption

Markes leverer analytisk udstyr til gaschromatografisk analyse:

  • Thermisk desorptionsudstyr til at ethvert behov

TD udstyret kan tilsluttes til alle førende GC mærker.

 

MARKES New LOGO

 

MSCI ApS er autoriseret forhandler af alle Markes produkter i hele Norden (Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island). I modsætning til OEM forhandlere i vores område, dækker vi hele spektret af både udstyr og tilbehør.

 

Termisk desorption fra Markes

Inden for termisk desorption (TD) er Markes førende på området. De termiske desorbere er alle baseret på den samme teknologi som findes i “Unity”, og har været testet på markedet i mere end 15 år. Desuden leverer Markes det komplette sortiment af TD rør, tilbehør og værktøjer til TD analyse, hvilket gør en Markes løsning til et sikkert valg for alle laboratorier. Chromatografisk er alle Markes produkterne kendetegnet ved en særdeles god repetérbarhed og meget fine topprofiler i chromatogrammerne.

 

MSCi’s personale

Vores medarbejdere er uddannet på hovedkontoret i Llantrisant, og vi kan vedligeholde og servicere hele sortimentet. Vi har også direkte adgang til Markes ekspertrådgivning om termisk desorption og massespektrometri. Vi sælger det fulde sortiment af tilbehør og hjælpematerialer fra Markes.