Buy Claritin D Online Lumigan On Sale Finasteride 5mg Tablet Northstar Diclofenac Na 75mg Ec Tab Amlodipine Besylate 5mg And Viagra

Markes

Markes – førende i termisk desorption

Markes leverer analytisk udstyr til gaschromatografisk analyse:

  • Termisk desorptionsudstyr til at ethvert behov

TD udstyret kan tilsluttes til alle førende GC mærker.

 

MARKES New LOGO

 

MSCI ApS er autoriseret forhandler af alle Markes produkter i Danmark I modsætning til OEM forhandlere i vores område, dækker vi hele spektret af både udstyr og tilbehør.

 

Termisk desorption fra Markes

Markes er et af de absolut førende brands inden for termisk desorption (TD) . De termiske desorbere er alle baseret på den samme teknologi som findes i “Unity”, og som har været testet på markedet i mere end 15 år. Desuden leverer Markes det komplette sortiment af TD rør, tilbehør og værktøjer til TD analyse, hvilket gør en Markes løsning til et sikkert valg for alle laboratorier. Chromatografisk er alle Markes produkterne kendetegnet ved en særdeles god repetérbarhed og meget fine topprofiler i chromatogrammerne.

 

MSCi’s personale

Vores medarbejdere er uddannet på hovedkontoret i Llantrisant, og vi kan vedligeholde og servicere hele sortimentet. Vi har også direkte adgang til Markes ekspertrådgivning om termisk desorption og massespektrometri. Vi sælger det fulde sortiment af tilbehør og hjælpematerialer fra Markes.