GERSTEL

Print Friendly, PDF & Email

 

mfx_III_d1
WorkStation_SPE_Centrifuge
Twister-Vials
MPS-Filter_variable_detail1
mps_twister_d2
mps_hs_II_d2
LC1290-QQQ-LEO-MPS-SPE
GCMS-MPS-robotic-Headspace_detail1
GCMS-MPS-microwave_detail1
GCMS-MPS-DHS_detail
GCMS-MPS-ALEX_detail3
GCMS-MPS-ALEX_detail2

 

GERSTEL autosampler- og prøveforberedelsesudstyr

GERSTEL har gennem snart 50 år lavet robust og avanceret udstyr til kemiske analyser, herunder særligt til gaschromatografi og væskechromatografi.

 

gerstel_logo_small

Automatisering til GC og LC

Blandt GERSTELs produkter finder du udstyr til automatiseret prøveforberedelse, til GC- og LC-prøveinjektion, og til andet automatiseret analysearbejde. GERSTEL-udstyret er typisk modulopbygget, hvilket giver særdeles gode muligheder for udvidelse og tilpasning af udstyret til de specifikke behov.

 

MAESTRO-animation

Maestro software – fuldt integrerbart

Alt GERSTEL-udstyr styres fra GERSTELS egen Maestro-software. Uanset om man arbejder med en simpel autosampler eller med avanceret automatiseret prøveforberedelse med derivatisering, vejning og centrifugering, er det præcist den samme software der styrer alle GERSTEL-funktionerne.

GERSTEL-instrumentering kan monteres og fungere sammen med stort set alle leverandørers chromatografiske udstyr.

Sammen med udstyr fra Agilent kan GERSTELs Maestro-programmel desuden integreres 100% i ChemStation-, OpenLab- og MassHunter-programmerne.

Kvalitet og traditioner

GERSTEL-produkterne bliver produceret i Mülheim an der Ruhr i Tyskland. Hele processen fra idé, over produktudvikling, til produktion af hardware og software finder sted in-house i en familie-ejet tysk virksomhed med stærke rødder i produktkvalitet og med stolte håndværkstraditioner.

Produkter

I er velkomne til at kontakte os for yderligere informationer om GERSTELs produkter og vi hjælper jer gerne at finde den rette kombination.

Gerstel MPS 2/3 konceptet

Den overordnede idé i GERSTEL konceptet er automatisering af klassiske forberedelses- og injektionteknikker til GC- og LC-analyse.

Ved de fleste anvendelser gøres dette ved at kombinere en konventionel autosampler MPS 2/3 med GERSTEL CIS 4 injektor og/eller GERSTEL termiske desorber (TDU) og binde det sammen med GERSTELs Maestro software. Systemet bliver derfor et robotsystem snarere end en traditionel autosampler.

Automatisk prøveforberedelse

Næsten alle typer af prøveforberedelse beregnet på efterfølgende chromatografisk analyse kan automatiseres. Dette foregår ved at montere ét eller flere moduler på robotten og herefter indlægge den komplette sekvens ind i softwaren Maestro. Modulerne kan ses på de følgende undersider under “GERSTEL” (se evt. i højre margen) og kan alle indlægges i sekvensen. Maestro har overblik over såvel GC- eller LC-analysetiden samt de enkelte modulers “funktionstid” og indlægger derfor prøveforberedelsen i tiden forud for analysen, altså mens de foregående prøver bliver analyseret. Op til 6 prøver kan håndteres simultant før injektion. Prøverne bliver derfor håndteret i præcist det samme tidsinterval (just-in-time-sample prep) før påsætning i modsætning til off-line systemer. Dette har stor betydning for følsomme prøver, som det fx ses ved derivatisering af prøver før GC-analyse. Dette medvirker derfor til en forbedring af RSD på de enkelte prøver. Desuden giver just-in-time prøveforberedelsen, på grund af de 6 simultane prøver, et mindst lige så højt throughput som off-line systemer kan præstere med deres ofte langt dyrere løsninger.

Vi leverer udstyret, og monterer, vi opsætter den komplette derivatiserings-/oprensningssekvens for jer i Maestro, vi instruerer jer i brugen af software samt hardware. Desuden er vi selvfølgelig behjælpelige med efteruddannelsen/brush-up påpå brugen af softwaren.

Vi leverer en fuldstændig færdig løsning.

1D/2D GC

GERSTEL er mere end “blot” MPS-robotten. Eksemplevis kan GERSTEL levere en GC-heartcutting løsning med selektiv 1D/2D GC chromatografi. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om dette.

Slutresultatet er i alle tilfælde god chromatografi med den bedst mulige forberedelse af den enkelte prøve, oftest kombineret med en bedre resultatstatistik, da automatiseringen betyder mindre risiko for fejl.

Mindsket ressourceforbrug – øget sikkerhed og produktivitet

Den oprindelige investering i automatisering vil i alle tilfælde medvirke til højere produktivitet, betydeligt sparede ressourcer samt ikke mindst mindre “kemi” i laboratoriet, idet instrumenteringen er designet til high-throughput samt miniaturisering af våde kemiske processer.

MPS-CF200-1