Buy Orlistat 120 Mg How To Order Lasix Online Where Can I Buy Elimite Cream Benadryl Pills For Itching Para Que Sirve El Cephalexin 500 Mg

Agilent

 

2_c_Agilent_ChPart [Converted]

 

viv_1151_edited_edited-version-2
VIV_9670

 

MSCi – Value Added Reseller – VAR

MSCi er Agilent Value Added Reseller(VAR), og er dermed officiel Agilent forhandler af specielle løsninger.
“Added value” i en instrumentløsning kan fx være inkludering af hardware fra GERSTEL, OI eller Markes, eller der kan være tale om en lejeaftale, applikations-, uddannelses- og konsulentsupport som i særlig grad er knyttet til det enkelte instrument.

Som standard leverer vi Agilent GC- og GCMS-systemer til vores kombinerede systemer, uanset om det er udstyr fra GERSTEL, Markes eller OI, der skal kombineres med. Med GERSTEL Maestro er softwarepakken samlet, da denne integrerer 100% i OpenLab, ChemStation eller MassHunter. Med Markes TD eller med OI detektorer vil en dedikeret, men ukompliceret software køre parallelt med Agilents software.

Agilent leverer det bredeste udvalg af modulære GC- og GCMS-systemer og support i branchen. Deres systemer er velkendte for at være robuste og pålidelige og for at have en lang levetid.

Med Agilent systemer sikres der endvidere kompatibilitet, nu og fremover. Efter produktionsslut for en GC- eller MS-serie (for eksempel fra 6890 til 7890 GC-serien), garanterer Agilent typisk levering af reservedele til serien i 10 år. Endvidere har vi ofte reservedele på hylderne til ældre instrumenter.

Vi kan levere og supportere systemer med enhver kombination af splittere, Deans switch, backflush-systemer eller LTM-kolonner, der naturligvis styres 100% fra OpenLab- eller MassHunter-softwaren.

Med Agilent instrumentering kan man altid have tillid til at de analytiske rutiner vil blive opfyldt, til kvalitetsresultater, til tidsbesparelse samt til kontinuitet.

Vi sælger, supporterer og servicerer det komplette sortiment af Agilent GC- og GCMS-udstyr samt ovennævnte instrumentering.

Vi kan derfor understøtte jeres komplette system, uanset hvilken kombination af instrumenter, I har valgt.

 

2_c_Agilent_ChPart [Converted]